Nov 12, 2015

Monstruzan zločin šokirao Balkan: Nećete vjerovati šta je uradio monstrum sa fotografije

Rođaci i komšije Miljana Rankovića (23), koji se tereti da je nožem ubio babu Miroslavu (69), sada sumnjaju da je ubio i svog oca Zorana.

Miljanov otac je preminuo 27. oktobra u pedesetoj godini života, a samo nekoliko dana kasnije Miljan je ubio babu, pa izazvao požar u kući da prikrije zločin.

– Te večeri Miljan je došao s posla i skuhao ocu Zoranu i njemu kafu. Samo što je srknuo, Zoran je pao. Miljan nas je odmah pozvao da priteknemo u pomoć. Čim smo ušli, videli smo Zorana kako umire majci Miroslavi na krilu – priča Miljanova strina Marina, dok pokazuje kako ih je zatekla u sobi.

Miljanov stric Miroslav Ranković kaže da je Zoran navodno umro od infarkta, ali da nakon što je Miljan osumnjičen da je ubio babu Miroslavu, nisu bili sigurni da li je i oca ubio.

– Došla je Hitna i konstatovala smrt, ali Zoranovo tijelo nije poslato na obdukciju jer njegova majka to ne bi mogla da podnese – priča Miroslav.



Rođak ubijene starice, Boban, kaže da je Miljan tugovao za ocem i da je na sahrani skočio da zagrli sanduk.

– Nakon Zoranove smrti nije smio da spava sam u kući, pa je molio babu da dođe da spava kod njega, jer se plašio da bude sam. Ne znajući šta joj se sprema, ona je pristala – kaže Boban.

Komšije pričaju da je Miljan kobne večeri pozvao druga i da su pili i slušali muziku, iako mu je otac preminuo desetak dana prije toga. Nakon zločina pojavilo se nekoliko verzija šta se kobne večeri dešavalo.

– Miroslava je pronađena ležeći na stomaku. Međutim od vatre je toliko izgorjela da su samo kosti ostale – kaže rođak Boban.

Dva dana nakon smrti sina Zorana, Miroslava je kupila Miljanu novu veš-mašinu, pošto je ona bila stara, a nije željela da se on muči i da pere.

– Bila sam kod brata i babe u subotu po podne. Lijepo su se slagali, čak smo planirali i da baba podigne kredit kako bismo ocu podigli spomenik – priča Marija, Miljanova sestra.

Uhapšenom Miljanu je određen pritvor od 30 dana. Tereti se za surovo ubistvo i podmetanje požara. Kako saznajemo, narednih dana Tužilaštvo bi trebalo da donese odluku da li će ekshumirati tijelo Miljanovog oca radi provjere od čega je preminuo.

Disqus for Komentari

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...