Feb 7, 2016

Transfer koji je uzdrmao planetu: Evo koga Guardiola dovodi u Manchester City

Iako je bilo priče da ima dogovor sa bivšim klubom da ne kupuje njihove igrače, Pep Guardiola ipak želi tandem iz Katalonije.

Engleski mediji u nedelju donose informacije da će Guardiolin prioritet biti Sergio Busquets, igrač koga je upravo španski trener uveo u prvi tim Barce i iz startne postave istisnuo Yayu Tourea.

Reprezentativca Obale Slonovače mogla bi da zadesi ista sudbina od prije nekoliko godina kada je po dolasku Busqetsa u prvi tim, najprije bio na klupi, da bi potom i napustio klub 2010. godine.



Pored Busqetsa, Guardiola će pokušati da dovede i Neymara, ali je također njegova velika želja i Luis Suares, mada mu je Brazilac potrebniji pošto na poziciji napadača ima Sergija Aguera.

City bi za transfer Barcinog tandema izdvojio oko 150 miliona funti, ali pitanje je da li će Katalonci uopšte pristati na pregovore, pošto su iz kluba u više navrata potvrdili da najveće zvijezde neće napuštati Camp Nou.

Samo otkupna klauzula Neymara iznosi 190 miliona evra, a očekuje se da ona postane i veća kada Brazilac potpiše novi ugovor.

Disqus for Komentari

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...