Feb 11, 2016

Objavljeni detalji: Znate li ko je vozio BMW koji je sinoć skrivio strašnu nesreću na ulazu u Sarajevo?

U teškom udesu koji se sinoć dogodio u Hadžića, nekoliko osoba je povrijeđeno, a kako su potvrdili preliminarni rezultati policijske istrage, vozač jednog od vozila koje je učestvovalo u nesreći, bio je pod utjecajem alkohola.

U policijskom izvještaju piše da je u srijedu oko 21 sat u mjestu Garovci, općina Hadžići, dogodila se saobraćajna nezgoda. Tom prilikom došlo je do sudara putničkog motornog vozila marke VW golf 2, reg. oznake A81-O-856, kojim je prije sticanja prava na upravljanje motornim vozilom upravljao O.K., rođen 1991. u Živinicama, nastanjen u Sarajevu, putničkog motornog vozila marke audi 80, reg. oznake K32-O-765, kojim je upravljao D.J., rođen 1963. u Hadžićima, gdje je i nastanjen, putničkog motornog vozila marke VW golf 3, reg. oznake O84-A-288, kojim je upravljao D.D.., rođen 1996. u Konjicu, gdje je i nastanjen, putničkog motornog vozila marke VW golf 3, reg. oznake O90-J-611, kojim je upravljao D.A., rođen 1981. u Višegradu, nastanjen u Sarajevu i putničkog motornog vozila marke BMW, reg. oznake M75-O-179, kojim je pod dejstvom alkohola upravljao O.S., rođen 1986. u Živinicama, nastanjen u Sarajevu.



U ovoj saobraćajnoj nezgodi, teške tjelesne povrede zadobio je vozač O.K., a ljekarska pomoć mu je ukazana u Univerzitetskom kliničkom centru Sarajevo, gdje je na Klinici za ortopediju i traumatologiju zadržan na daljem liječenju.

Lakše tjelesne povrede su zadobili vozači D.J. i D.A., kao i putnici iz vozila D.A., rođena 1971. u Sarajevu i T.A., rođena 1950. u Hadžićima, obje nastanjene u Hadžićima. O ovom događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj su obavili policijski službenici MUP-a KS.

Disqus for Komentari

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...