Dec 29, 2015

Obavljeni pregovori, Manchester City dovodi pojačanje iz Real Madrida za 40 miliona eura

Samo na dovođenje Kevina de Bruynea, Raheema Sterlinga i Nicolasa Otamendija engleski je bogataš Manchester City tijekom ljeta potrošio gotovo 200 milijuna eura.

No, čini se da Građani nemaju namjere mirovati ni u zimskom prijelaznom roku.

Kako izvještava katalonski dnevni list Sport, Manchester City će u januaru pokušati dovesti 23-godišnjeg ofenzivnog veznjaka Real Madrida Isca. Direktor Cityja Ferran Soriano navodno je doputovao u Španjolsku i već je održao sastanak s kolegom iz Reala Joseom Angelom Sanchezom u pokušaju da dogovori transfer.



 Pellegrini ga trenirao u Malagi

Menadžer Manchester Cityja Manuel Pellegrini dobro poznaje Isca jer ga je trenirao u Malagi, a 2013. ga je želio povesti sa sobom na Etihad. Real je tada dobio bitku za talentiranog nogometaša, ali Isco je u dvije i pol godine na Santiago Bernabeuu uglavnom bio džoker s klupe.

Pellegrini sada ponovno želi Isca u svojoj momčadi, a hoće li mu se želja ispuniti, saznat ćemo u sljedećih nekoliko tjedana. Španjolski mediji navode da će Real vjerojatno tražiti oko 40 milijuna eura, što je iznos kakav City isplaćuje bez previše razmišljanja.

Disqus for Komentari

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...