Nov 22, 2015

Ovo je razbjesnilo Bosnu: Sin bh. političara napravio glupost o kojoj je pričala Evropa!

Tri muškarca koja su bila u sumnjivoj Opel Astri, a koja se preksinoć u trenutku eksplozije i nastanka dimne zavjese jedina nalazila u tunelu Salakovac, na putu Sarajevo - Mostar, ispred vozila generalpukovnika Ante Jeleča, načelnika Zajedničkog štaba Oružanih snaga (OS) BiH, saslušana su u mostarskoj policiji.

Kako se " Avaz" saznaje, osumnjičeni su priznali da su počinili ovo djelo, a jedna od osoba koja je bila u automobilu iz kojeg je bačen eksploziv je Zlatko Humo, sin Esada Hume, bivšeg ministra privrede iz Stranke za BiH u Vladi Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK), ratnog mostarskog komandanta i nekadašnjeg šefa AID-a za Hercegovinu.



Kako saznajemo iz više izvora, Zlatko Humo je, nažalost, uposlenik Obavještajno-sigurnosne agencije BiH (OSA) u Sarajevu!?

Također saznajemo da je on bio saputnik u automobilu i priznao je da je bacio napravu.

Tatin sin izgleda da je navikao da se ponaša kako on hoće, pa je odlučio baciti topovski udar pod automobil generala Oružanih snaga BiH.

Ovakva glupost tatinog sina, u situaciji kada Evropom i Bosnom haraju teroristi Islamske države, je neviđena, a javnost očekuje da Zlatko Humo bude KAŽNJEN.

Disqus for Komentari

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...