Oct 12, 2015

Real Madrid pobjesnio na Garetha Balea nakon utakmice protiv BiH u Zenici

Real Madrid je tražio od Ronalda i Bale da napuste reprezentaciju nakon što su obezbjedili plasman na EP i da ranije dođu u Madrid kako bi Benitez imao što više igrača na raspolaganju pred duel sa Levanteom.

Portugalac je poslušao, posle pobjede nad Danskom je napustio reprezentativni kamp, otišao na mini odmor i već početkom sedmice će biti u Madridu, na raspolaganju treneru.

Sa druge strane Bale je odbio da se danas vrati u Španiju. Vels je poražen od BiH, ali su mu ostali rezultat išli na ruku, pa su se plasirali na završni turnir velikog takmičenja, prvi put posle više od pola vijeka.



Real je imao plan da Bale koji je bio povrijeđen par sedmica stigne ranije i radi na fizičkoj spremi, ali je Velšanin to odbio.

Njegova namjera je da ostane uz reprezentaciju, ne zbog utakmice sa Andorom u utorak uvečer već jer ne želi da propusti veliko slavlje koje će uslijediti zbog plasmana na EURO.

On će u Madrid tek u srijedu, a na raspolaganju treneru će biti od četvrtka, što je razbjesnelo ljude iz Reala. Ipak, ne mogu mu ništa jer su u obavezi da ga puste za sve takmičarske reprezentativne mečeve.

Disqus for Komentari

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...