Sep 14, 2015

Van Gaal poludio: Na stolu vam je ponuda od 120 miliona za ovog igrača

Menadžer Manchester Uniteda Loius van Gaal u samo je dvije sezone koliko je na klupi tima sa Old Trafforda, potrošio na stotine miliona eura za pojačanja.

Manchester United posljednja dva prelazna roka troši "i šakom i kapom", a na Old Trafford su stigla mnoga zvučna pojačanja.

Međutim, Van Gaal nema namjeru stati.

Kako navodi dobro obavješteni njemački list Bild, Van Gaal je čelnicima minhenskog Bayerna na stol stavio ponudu koja se, jednostavno, ne odbija.



Holandski menadžer želi u Manchesteru vidjeti napadača Bayerna i reprezentativca Njemačke Thomasa Mullera, te je za njega Bavarcima ponudio svjetski rekord, 120 miliona eura.

Bild također tvrdi da su predstavnici Manchester Uniteda također stupili u kontak i sa Mullerom, kojem su ponudili sedmičnu platu u iznosu od oko 260.000 eura, što je gotovo pa duplo više od onoga što ima sad u Bayernu (145.000 eura).

Jako je teško vjerovati da će Bayern odbiti ovu ponudu, tim prije što Mullera na Old Traffordu čeka njegov prijatelj iz djetinjstva i saigrač iz reprezentacije Njemačke Bastian Schweinsteiger.

Disqus for Komentari

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...